Víme, co je právě trendy...

... a povíme to i vám! Plazmové televize, mobilní telefony, ale i pračky, vysavače, kuchyňské spotřebiče a výrobky pro péči o krásu a zdraví se neustále mění a zdokonalují. Pomůžeme vám lépe se orientovat v novinkách na českém trhu. Můžete se inspirovat tipy na dárky nebo s námi vybrat nový spotřebič podle vašich představ.

Báječná káva s NESCAFÉ Dolce Gusto

Na perfektní espresso, capuccino nebo jemné latté machiatto již nemusíte chodit do kavárny. Nyní si je můžete – jako i řadu dalších kávových specialit – vychutnat pěkně v pohodlí domova a pohostit jimi i přátele, kteří k Vám přišli na návštěvu.

Umožní Vám to nový kávovar renomované značky KRUPS, který byl vyroben ve spolupráci s firmou NESCAFÉ. Kávovar má neotřelý design a vyrábí se ve třech barevných provedeních.

Nescafé Dolce Gusto KRUPS KP 2000 Nescafé Dolce Gusto KRUPS KP 2002 Nescafé Dolce Gusto KRUPS KP 2006

KRUPS KP 2000 KRUPS KP 2002 KRUPS KP 2006

Kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto s tlakem 14 barů je unikátní především díky technologii přípravy kávy z originálních NESCAFÉ kapslí. Již nebudete muset přemýšlet, kolik kávy nebo mléka je třeba. Díky kapslím vytvoříte dokonalý nápoj v několika jednoduchých krocích.

Vychutnat si můžete nejen klasické Espresso, ale také Latté Machiatto, Café Lungo, Capuccino nebo čokoládu Chococcino a to rozhodně mnohem levněji, než v kterékoli kavárně.

Balení, obsahující 16 kapslí, stojí 130 Kč. Jeden šálek lahodného nápoje tak vyjde na 8 – 16 Kč (balení čokolády, cappuccina a latté machiatto obsahují 8 kapslí s kávou/čokoládou a 8 kapslí s mlékem).

NESCAFÉ Dolce Gusto kapsle Cappuccino 16 ksNESCAFÉ Dolce Gusto kapsle Chococino 16 ksNESCAFÉ Dolce Gusto kapsle Espresso 16 ksNESCAFÉ Dolce Gusto kapsle Latté Machiatto 16 ksNESCAFÉ Dolce Gusto kapsle Lungo 16 ks

Kávovar KRUPS NESCAFÉ Dolce Gusto se nyní dodává v krásném dárkovém balení společně s uvítací balíčkem, který obsahuje po 2 kapslích od každé příchutě, originální šálek na capuccino a sklenici na latté machiatto. Nic Vám tak nebude bránit v tom, abyste začali s hravou přípravou výborné kávy. Kávovary i náhradní kapsle jsou k dostání na e-elektra.cz. Kávovar KRUPS KP 2000 v černé barvě dokonce za jedinečnou akční cenu 3.695 Kč.

Dolce Gusto balení