Víme, co je právě trendy...

... a povíme to i vám! Plazmové televize, mobilní telefony, ale i pračky, vysavače, kuchyňské spotřebiče a výrobky pro péči o krásu a zdraví se neustále mění a zdokonalují. Pomůžeme vám lépe se orientovat v novinkách na českém trhu. Můžete se inspirovat tipy na dárky nebo s námi vybrat nový spotřebič podle vašich představ.

Tipy na vánoční dárky ve zdravém životním stylu

Vyznáváte Vy nebo Vaši blízcí zdravý životní styl? Dopřejte celé rodině lahodné a zdravé jídlo připravené v páře, právě vymačkaný džus, doma upečený čerstvý chléb nebo sušené ovoce plné vitamínů. Máme pro Vás totiž hned několik tipů na dárky, z kterých bude mít Vaše rodina radost po celý rok.

Jídlo z parního hrnce – symfonie chutí a vůní

Přemýšlíte jak vařit s minimem tuku nebo jen nechcete zbytečně ztrácet z potravin důležité vitamíny a minerály? Vaření v parním hrncí je to pravé řešení a budete příjemně překvapeni, kolik rozmanitých jídel v něm lze uvařit. Od rýže přes maso, ryby, vajíčka, samozřejmostí je vždy křehká a lahodná zelenina. Jaké lahůdky se dají v parním hrnci připravit se dozvíte zde.

TEFAL VC400330 Vitamine PlusLetošní jedničkou mezi parními hrnci je TEFAL Vitamine Plus VC400330, který je o 50 % rychlejší, než jiné parní hrnce. Navíc má držák na vejce, speciální nádobu na přípravu rýže a časový spínač.

Parní hrnec TEFAL VC400330 Vitamine Plus seženete za akční cenu na e-elektra.cz, kde mají také široký sortiment dalších modelů parních hrnců.

Sušička ovoce, bylinek a hub – zásobárna vitamínů po celou zimu

Ať už jste zapálení zahrádkáři, kterým se zadařila bohatá úroda, vášniví houbaři nebo prostě jen chcete na zimu vytvořit zásobu zdravých potravin, zauvažujte o kvalitní sušičce ovoce. Jednou z nich je novozélandská sušička ovoce EziDri Snackmaker FD500, která zvládá nejen ovoce, zeleninu, houby, ale dokáže usušit i bylinky, aniž by z nich vyprchala charakteristická vůně, a také chutné ovocné placky, které si jako zdravou svačinku jistě zamilují zvláště děti. Ezidri Snacmaker FD500Tato sušička se vyznačuje především speciálním systémem proudění vzduchu – vše bude rovnoměrně usušeno. Díky regulaci teploty od 35 – 60°C zvolíte správný program pro sušení konkrétní potraviny, které si tak zachovají barvu a chuť. Ve všem co usušíte zůstane maximum vitamínů, minerálů, stopových látek a vlákniny a narozdíl od kupovaných sušených potravin si vše můžete usušit bez cukru, konzervačních látek a barviv. Ezidri SnackMacker zvládá i netradiční ovoce a zeleninu jako jsou jahody, rajčata, cukíny a další, se kterými mají běžné sušičky problém.

EziDri Snackmaker FD500 k dostání na e-elektra.cz, možno přiobjednat i náhradní síta.

Chleba z domácí pekárny – tak dobrý chléb jste ještě nejedli

Trápí Vás neustále rostoucí ceny běžných potravin, marně sháníte jídlo pro bezlepkovou dietu nebo si chcete vychutnat vlastnoručně vyrobený teplý chléb? Pak bude investice do domácí pekárny tou správnou volbou.

Moulinex OW 500030 XXLVe větší domácnosti jistě najde uplatnění novinka Moulinex OW 500030 Home Bread XXL, ve které je možno vytvořit hned tři různé gramáže chleba 750, 1000 a 1500 g. Pekárna má čtrnáct programů. Upeče Vám základní chléb, francouzský, celozrnný, sladký chléb, superrychlý chléb, bezlepkový chléb, chléb bez soli, chléb bohatý na omega 3. Umíchat však můžete také těsto na moučník, kynutá i nekutá těsta, těstoviny, ale připravit v pekárně chleba lze dokonce i zavařeninu.

Milovníci čerstvého pečiva k snídani jistě ocení možnost posunutého startu až o 13 hodin – první co Vás ráno potěší bude právě upečený teplý chléb.

Pekárna Moulinex OW 500030 Home Bread XXL k dostání za akční předvánoční cenu na e-elektra.cz.

Čerstvý džus kdykoli si zamanete
Zelmer 476Chuti právě vymačkaného džusu se žádný krabicový džus nevyrovná. Navíc si můžete být jisti, jak kvalitní ovoce nebo zeleninu jste sami použili a obešli jste se bez konzervačních látek, barviv a přidaného cukru.
Velmi oblíbeným modelem je odšťavňovač Zelmer 476 v elegantním nerezovém provedení, který zvládne vytvořit až litr výborné šťávy za minutu. Odšťavovač má 2 rychlostní stupně, funkci TURBO a nádobku na šťávu se separátorem pěny. Díky ohromujícím 800 W zvládne i tvrdší ovoce a zeleninu. Zelmer 476, ale i další odšťavňovače v různých cenových relacích můžete zakoupit na e-elektra.cz.